Hela mitt liv har jag passat andras hundar pga av min pälsallergi, så 2002 fick jag köpt min allra första egna hund Boxer Wilma. 2008 hittade jag Majkens mamma Emma hos Ranida´s Kennel i Bodø. Kort efter Majken kom blev Wilma mer plågad av sin spondylose (vilket Boxer kan drabbas av) och lämnade oss.

Underbara Majken var allas hund, jag längtade efter någon hund som var bara "min". Genom min kollega Eva träffade jag min första vinthund, det var en Saluki kille som hette Bahiim, Bahiim var väldigt egen och tydlig med vem som var hans familj, på den vägen ramlade jag in på vinthund, sen när jag sökte vilken ras så låg min pälsallergi och lurade och jag valde rasen Sloughi.  2009 fick jag hem Tillieville Wedza "Betty" och man kan säga att mitt liv har från den dagen blivit så mycket mer spännande (om det nu är möjligt).

Jag var på besök hos Tina Davidsson Galgo uppfödare för ett par år sedan och träffade hennes små valpar, där fick jag Greta i famnen. Jag frågar samma fråga som 3 veckor innan , har Greta fått en familj än... Nej svarar Tina ,,inte än... då hör jag mig själv säga "Greta kan få flytta hem till mig"... Ja där var den impulskontrollen bortkoplad. samma dag så åker Greta med hem.

Jag gillar inte att på egenhand vara handler för mina hundar på utställning, men gillar att mina hundar blir visade på utställning. Jag har till största del hjälp från mina vänner på Kennel Al Wathba som föder upp saluki och tax. Jag gillar även sporten LC och mina hundar har tävlat en hel del och varit med på Europa mästerskapen.